Flere dager forrige uke ble ødelagt av min påståtte flyskrekk.  Jeg som i utgangspunktet gledet meg noe helt utrolig til helgens begivenheter, lot redselen for å fly ta helt overhånd, og gleden over å skulle møte kjæreste og nye venner ble nesten borte.

Nå sier jeg påståtte, for jeg er nødt til å krype til korset og dementere hele saken. Joda, jeg HAR flyskrekk, eller har hatt, eller noe…  Og normalt sett ville Terje plukket opp en gjennomsvett nervebunt på Værnes, men ikke denne gangen.

Noe rart skjedde mens jeg satt på flyet og ventet på at det skulle avises, plutselig forsvant alle vonde tanker, det var som om noen slapp en bøtte ro i hodet på meg og det bare rant nedover i kroppen.  En merkelig følelse, men du verden så deilig. Nå vet jeg jo at det var minst et par mennesker som sendte meg gode tanker, og tro meg – det hjalp. Tusen takk :)

Flyturen ble faktisk en veldig god opplevelse, med fint vær hele veien og en vakker soloppgang å se på. Den ble en kjempeseier for meg, og Terje kunne ta i mot en Icicle som ikke en gang var svett i hendene. En Ici som bare var glad og lykkelig og  som så frem til helgen med stor glede.

Første døgnet fikk vi helt for oss selv, og det kan et nyforelsket par som ikke får sett hverandre for ofte trenge! Mer vil jeg ikke si om den saken ;-)

Lørdagen hos Berit ble akkurat som jeg hadde forestilt meg. Med SÅ herlige mennesker med SÅ varme hjerter MÅTTE jo det bli bra. En varme og gjestfrihet som var helt fantastisk.

Berit er et nydelig menneske med et godt smil og en humor som går rett hjem hos meg. Også ser hun ut som en jentunge, snakk om å holde seg godt!!  At Gubben i tillegg er koselig og lett å snakke med gjorde det jo enda bedre. For ikke å snakke om maten han laget. Den eplekaken vil jeg ha flere ganger, altså! :-D

Baremeg65 er en lun og trivelig type som det er lett å bli kjent med. Full av humør og like god som meg til og prate :lol:   Og du, jeg kan love deg at det ikke bare er rundt Bergen det humper. Var rimelig heftig med turbulens på hjemturen min, og verst var det ikke så lenge etter avgang fra Værnes :-D

Abi har jeg mailet en del med og pratet med på telefon én gang. Hun er jo bare herlig. Veldig vakker både på innsiden og utsiden. Latteren hennes smitter, bare så det er sagt :)

Og jeg ble kastet til ulvene og forlatt. Terje, da….  Introdusert for svigers – også bare går min kjære på do. Hva sier dere? Det var ikke akkurat JIPPI som fór gjennom hodet mitt da, nei :lol:   Men det gikk fint, de var i grunnen ganske god på å snakke de også. Ligger det til familien?

Et av helgens høydepunkt for min del var å bli kjent med ”verdens kuleste datter”. Snakk om å ha flaks, bedre bonusunge kan man umulig få! Så herlig og morsom og nydelig. Stor klem til Silje fra meg :)

Neste gang gidder jeg ikke bruke tid på å kvi meg til noe som helst – nemlig!!!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende