For hun skal nemlig forflytte kroppen sin i morgen. Den skal helt til Trondheim. Dette er en helg jeg har sett frem til lenge :)

Nå er det ett stort skjær i sjøen, selv om jeg strengt tatt ikke skal bevege meg nordover med båt, og dermed ikke egentlig trenger å bry meg med sånne. Men jeg har ikke noe tilsvarende uttrykk når det gjelder himmelen over oss…

Jeg lider nemlig av en stor grad av flyskrekk. Og nei, jeg kan ikke drive og drikke meg til mot eller helle i meg diverse for å roe nervene, flyet går nemlig rett over halv sju i morgen tidlig, og skal jeg sjenkes tilstrekkelig til at jeg glemmer hva jeg skal utsette meg for, så må jeg drikke tett hele natten. Og gjør jeg det, så er jeg redd jeg faktisk glemmer hva jeg skal utsette meg for  :lol:

Nei, her er det bare å hoppe i det, må jo lære meg at dette ikke er noe skummelt, til tross for at det er rimelig naturstridig. Kan umulig være riktig at sånne svære metallbokser skal kunne bevege seg tusenvis av meter oppe i luften!

Jada, Icicle gleder seg, men fy søren som hun kvir seg også, men hva gjør man ikke for kjærligheten? Takk og lov for at det finnes fly, selv om jeg hater å være ombord, belønningen denne gangen er altfor stor til å la det være :)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende