Så sitter man her, da.

Foten plager meg og pillene gjør sitt til at kroppen er i ulage. Her snakker vi betennelsesdempende som gjør meg svimmel og som har gitt meg tidenes hodepine, flere dager i strekk. I tillegg er det påkrevd å ta dem sammen med mat fordi de er for sterk for magen å takle uten. Hvordan løser man det når de samtidig gjør en kvalm og man mister matlysten?

Dessuten er alle på jobb, eller opptatt med andre ting, så det er helt stille både på telefon og msn. Formiddagstv er en tragedie og jeg klarer ikke konstentrere meg om boken jeg hadde gledet meg sånn til å lese.

På jobb vokser bunkene mens jeg er borte, og jeg har på toppen av alt dårlig samvittighet for ikke å orke og gå dit for å gjøre noe med dem. Det til tross for at legen har sagt at jeg bør være i ro minst en uke, og sykemeldingen varer i to om jeg skulle trenge det.

Men, i det minste kan jeg glede meg over at det ikke er lenge til jeg kan være ute i høsten. Snart kan jeg gå min faste turløype og nyte naturen og den friske luften. I tillegg kan jeg bare snu på hodet, kikke på de fine blomstene mine og vite at noen er glad i meg. Det hjelper det :-)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende